Onze top 5 accuboormachines op een rij

Accuboormachines behoren tot het standaard gereedschap voor iedere klusser. Of je nu een beginnende doe het zelver bent of een ervaren klusjesman, elektrische boormachines die op een accu werken zijn onmisbare tools. Maar hoe bepaal je nu wat de de beste accuboormachine is als je gereedschap voor iedere klusser verzamelt? Met dit blogartikel helpen we je en hebben we de beste accuboormachines voor je geselecteerd die tot de onmisbare tools voor klusjesmannen gerekend worden. Doe je voordeel met onze selectie en koop ook een van de beste accuboormachines die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

1. Bosch PSR 1800 LI-2

Het elektronicamerk Bosch staat voor degelijke en betaalbare kwaliteit. Dat geldt zeker voor de Bosch accuboormachine PSR 1800 LI-2. Deze sterke accuboor is voorzien van twee accu’s en een acculader die in slechts één uur de accu volledig oplaadt. Deze boormachine is een topper onder de de beste accuboormachines, omdat de Bosch met groot gemak in hout én staal boort en schroeft. Fijn aan het merk Bosch is verder dat de meegeleverde 18-volt accu ook in andere Bosch apparaten bruikbaar is. Dat scheelt je een hoop geld, want bij een andere aankoop van het merk Bosch hoef je geen accu meer te kopen.

de beste accuboormachines
Bosch PSR 1800 LI-2 accuboormachine 

2. Black & Decker BDCHD18BAFC klopboormachine

Zoek je een krachtige en betrouwbare klopboormachine met accu, dan is de BDCHD18BAFC van Black & Decker een slimme keuze. Met twee accu’s, een lader en 80 accessoires (met name opzetstukken) is deze accuboor/schroefmachine geschikt voor elke klus!

de beste accuboormachine

BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW Accu klopboormachine

3. Bosch PSB 1800 LI-2

De Bosch PSB 1800 LI-2, die geleverd wordt met meer dan 240 accessoires, prijkt als de beste accuboormachine op nummer vier in ons lijstje. Deze boormachine is met 1,3 kg erg licht, biedt een maximale bewegingsvrijheid en laadt binnen een uur op. Handig dus voor grotere, intensieve klussen!

onmisbare tools

Bosch PSB 1800 LI-2 Accu klopboormachine

4. DeWalt Li-ION

In een top 5 van de beste accuboormachine mag ons inziens de DeWalt accuboormachine Li-ION niet ontbreken. De DeWalt Li-ION is lekker compact van vorm en opvallend licht qua gewicht. In het assortiment met gereedschap voor iedere klusser is deze DeWalt een van de opvallende uitblinkers, ook qua vermogen en prestaties. Deze DeWalt heeft een transmissie met twee snelheden, waardoor de levensduur van deze accuboormachine verlengd wordt.

gereedschap voor iedere klusser

Dewalt schroef/boormachine Li-ION

5. Makita DDF453SFE

Zoek je een duurzame en sterke accuboormachine, dan is de Makita DDF453SFE een absolute aanrader. Deze Makita is de perfecte boormachine voor middelgrote klussen. Lekker licht en gemakkelijk in het gebruik!

wat is een goede boormachine

Makita boor-/schroefmachine – DDF453SFE – 18V