Waarom rolluiken belangrijk zijn voor je woning

Rolluiken zijn belangrijk voor in de woning omdat ze meerdere vakjes afvinken. De rolluiken zijn namelijk zonwerend, isolerend, geluidswerend, verduisterend en inbraakwerend. Rolluiken hebben zo veel pluspunten dat wanneer je zonwering nodig hebt, je een fout maakt als je niet kiest voor rolluiken. In Nederland zijn de rolluiken de meest gekozen zonwering. Je kunt rolluiken toepassen voor ramen en deuren. Wanneer je meerdere rolluiken toepast, raden we je aan om te kiezen voor elektrische rolluiken. Met een afstandsbediening kun je dan ook alle rolluiken apart of samen bedienen. De rolluiken zijn leverbaar in allerlei types, kleuren en afwerkingen. Bekijk welke soort het best bij jou wensen past en pas ze toe voor jouw woning!

De nieuwe en innovatieve rolluiken

De rolluiken hebben de laatste jaren nogal een ontwikkeling meegemaakt. De rolluiken zien er lang niet meer uit als de voorgangers. De nieuwe generatie heeft allerlei snufjes die de rolluiken nog aantrekkelijker maken. Wij leggen je graag wat meer uit over de vernieuwde rolluiken:

  • Kastvorm

Tegenwoordig is het niet meer zo dat je maar kunt kiezen uit 1 standaard kastvorm van jouw rolluik. Je kunt kiezen voor allerlei kasten. Kies voor een ronde, vierkante of afgeschuinde kast voor jouw rolluik.

  • Alle RAL-kleur leverbaar

Een rolluik hoeft allang niet meer alleen wit te zijn. Kies voor een RAL-kleur die aansluit op jouw wensen. Je kunt de rolluiken op een iedere RAL-kleur verkrijgen. Ook kun je kiezen voor de omkasting in een kleur en de lamellen in een andere kleur.

  • Bedienen met jouw smartphone

Een van de meest belangrijke ontwikkeling is wellicht de bediening met smartphone. Je kunt namelijk jouw elektrische rolluik tegenwoordig gewoon met een app bedienen. Installeer de app, zorg dat het kastje van de zonwering aangesloten is op de router en je kunt meteen aan de slag. 

Rolluiken bestellen

Rolluiken kun je overal bestellen. Je kunt naar je plaatselijke zonwering specialist gaan en een offerte aanvragen voor je rolluiken. Maar je kunt ook online rolluiken kopen bij Rolluiken33.nl. Bij Rolluiken33 ben je niet alleen gegarandeerd dat je de scherpste prijs krijgt, je bent er ook zeker van dat je A-kwaliteit aluminium rolluiken in huis neemt. Nergens anders vindt je rolluiken met een lagere prijs en topkwaliteit. Vergelijk de rolluiken van Rolluiken33.nl met alle andere aanbieders en je zult versteld staan van het verschil. Je kunt alle type rolluiken online bekijken zoals de rolluik deur, huismerk standaard rolluik, inbouwrolluik, dakkapel rolluik en nog veel meer. Voor een iedere wens is er bij Rolluiken33 een rolluik te vinden tegen de scherpste prijs. Wacht niet langer en bekijk alle rolluiken van Rolluiken33 >>