opgeruimd magazijn

Waarom een systeemvloer laten leggen?

Een magazijn schaft u aan omdat u ruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld om uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. En aangezien u voor de ruimte zelf waarschijnlijk al genoeg kwijt bent, wilt u de bestaande ruimte maximaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer met staalconstructie geeft de mogelijkheid om de hoogte in te bouwen. Zo ontstaan er meerdere etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

Wat kost een systeemvloer?

Als echte ondernemer vraagt u zich natuurlijk direct af wat dat geintje dan moet kosten. Gelukkig is daar goed nieuws. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Vanzelfsprekend heeft dit effect op de kosten. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Wel is het zeker, u betaal altijd minder dan de aanschaf van een geheel nieuw pand of een gehele verbouwing.

Waar u de beste systeemvloeren vindt?

Daar kunnen we kort over zijn. Jarenlang is Nolt Mezzanine koploper in het leggen van de meest uiteenlopende vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem daarom zeker eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.