plexiglas scherm

Verzeker de veiligheid van je klanten en personeel door een anti-coronascherm

Het lijkt bijna onwerkelijk als je nadenkt over hoe de wereld binnen minder dan een jaar tijd compleet is veranderd door het coronavirus. Miljoenen mensen wereldwijd hebben het virus de afgelopen maanden opgelopen en het einde van de pandemie is voorlopig nog lang niet in zicht. Het aantal besmettingen loopt exponentieel op en er is vrijwel niemand te vinden wiens leven niet op de een of andere manier beïnvloed wordt door alles wat het Covid 19 teweeg heeft gebracht. 

Ook voor jouw bedrijf hebben de vele maatregelen van de afgelopen maanden om de verdere verspreiding van het virus tegengaan vergaande gevolgen gehad. Je winkels zijn gedurende een lange tijd gesloten geweest en je hebt noodgedwongen een gedeelte van je personeel moeten ontslaan. En nadat de deuren eindelijk weer open mochten was het aantal klanten dat dagelijks binnen kwam aanzienlijk teruggelopen. 

Met een speciaal scherm van plexiglas bescherm je mensen tegen elkaar

Daarnaast moest je het concept van je zaak aanzienlijk veranderen om er zeker van te zijn dat je aan de nieuwe normen kunt voldoen en de veiligheid van zowel jouw klanten als jouw personeel kunt blijven waarborgen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In een winkelomgeving is het persoonlijke contact met de klant namelijk een belangrijk aspect in het verlenen van een goede service. Niet langer klanten op ieder moment te woord kunnen staan is een stap terug vergeleken met de service die je gewend bent te geven. 

Om er zeker van te zijn dat je personeel je klanten toch goed en verantwoord te woord kunnen staan, heb je daarom een paar weken geleden speciale schermen laten installeren bij de kassa’s en de servicebalies. Met een speciaal plexiglas scherm kun je op deze manier een veilige situatie creëren, iets wat zowel voor je klanten als je personeel uitermate belangrijk is. De anderhalve meter afstand die de overheid aanraadt, is namelijk niet altijd praktisch en na te leven. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld het afrekenen van gekochte producten of specifieke vragen.

Nies en hoestdruppeltjes worden tegen gehouden door het praktische scherm

De zogenaamde corona schermen zijn tot nu toe uiterst praktisch gebleken. Nies en hoestdruppeltjes worden volledig tegengehouden, zodat je er verzekerd van bent dat zowel je klanten en personeel veilig zijn, terwijl ze probleemloos kunnen communiceren. Bovendien zijn de schermen erg gemakkelijk schoon te maken. Eenvoudig een sopje er langs halen en de schermen van plexiglas zijn helemaal gereinigd.