elektrotechniek opleiding

Verdere specialisatie door middel van een deeltijd opleiding bevordert kansen

Ondanks het feit dat je een technische MBO opleiding succesvol hebt afgerond, kan het nooit kwaad om verder te studeren en jezelf te specialiseren in een bepaald vakgebied. Na een jaar op de arbeidsmarkt actief te zijn geweest, heb je inmiddels wel geleerd dat veelzijdigheid of een bepaalde specialisatie cruciaal zijn om succesvol te zijn en jezelf goed te kunnen verkopen.

Daarom dat je de afgelopen weken druk bezig bent geweest om de juiste deeltijd opleiding te vinden, die aansluit op jouw interesses en kwaliteiten. Na het nodige zoeken en navragen kwam je bij BBL opleidingen terecht. Meerdere bekenden van je waren erg positief na het volgen van een opleiding bij dit instituut en staken hun lof dan ook niet onder stoelen of banken.

De voordelen die BBL je biedt als je kiest voor een vervolgopleiding bij hen

Het volgen van een vervolgopleiding bij BBL biedt dan ook de nodige voordelen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een elektrotechniek opleiding van BBL, kun je vervolgens gebruik maken van de nodige voordelen die BBL je biedt. Als jij de correcte motivatie en aanleg voor een bepaald vak hebt, dan worden de kosten door BBL gedekt. Zodoende kun jij je focussen op het behalen van je diploma. Bij gerenommeerde leerbedrijven doe je vervolgens de ervaring op. Als je twijfelt over welke vervolgopleiding het best bij je past, dan kunnen er ook speciale meeloopdagen bij deze leerbedrijven worden georganiseerd, waarna je met meer zekerheid de juiste keuze kunt maken over welke opleiding het beste bij je past.

Het volgen van een deeltijd opleiding bij BBL heeft de nodige voordelen

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je inkomen mis zult lopen als je aan een opleiding begint. Bij BBL krijg je maandelijks loon, conform CAO. Hierdoor verzeker je jezelf van een MBO opleiding zonder kosten en bovendien ontvang je maandelijks een salaris. Als bonus kun je daarnaast een extraatje naast je salaris verkrijgen, zolang je gemiddelde per kwartaal met 7,5 beoordeeld wordt. Daarnaast kun je er via een groot netwerk aan opleidingsinstituten en leerbedrijven van uit gaan dat je nooit ver hoeft te reizen om je opleiding te volgen.

Als je ervoor kiest om een vervolgopleiding te volgen, die aansluit op jouw interesses en vaardigheden, kun je er zeker van zijn dat je een heuse expert wordt op jouw vakgebied. Hiermee kun je je kansen op succes op de arbeidsmarkt behoorlijk vergroten. Door te kiezen voor een opleiding bij BBL, garandeer je jezelf van een professionele training, een vast inkomen en ervaring op de werkvloer bij verschillende bedrijven.

Denk er daarom niet te lang over na en ga bij jezelf na wat voor verdere specialisatie je in staat stelt om je te onderscheiden op de markt. Een veelzijdige technicus die van meerdere markten thuis is, heeft inmiddels meer kans om gebeld te worden dan iemand die zich slechts heeft toegelegd op een aspect, zonder verdere training te volgen om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen die van belang zijn op de arbeidsmarkt.