wellness badkamer

Verbouw je badkamer in een ware wellness ruimte

Een badkamer moet praktisch én comfortabel zijn
De badkamer is niet alleen een praktische plek waar je jezelf opfrist, doucht en klaarmaakt voor de komende dag. Het is ook een waar je kunt ontspannen en genieten. In een efficiënte en goed verzorgde badkamer kom je gewoon lekker tot jezelf. Daarom is een moderne en comfortabele badkamer een echte wellness ruimte. Dat is een ruimte die van alle gemakken en luxe is voorzien, heerlijk relaxed is en die je gezondheid goed doet. Maar hoe creëer je zo’n plek? Wat kun je doen om van jouw badruimte een echt wellness paradijs te maken? Met onderstaande adviezen heb jij binnenkort een badkamer waar het op en top genieten is!

1. Plaats een inbouwsauna in de badkamer
Niets is er ontspannender dan na een drukke dag lekker je eigen sauna in te duiken. Even helemaal tot rust komen in een privésauna is heerlijk ontspannend en rustgevend. Er zijn tal van stijlvolle en comfortabele sauna’s te koop. Inspiratie kun je opdoen op een informatieve woonwebsite. Laat vooral je fantasie de vrije loop en kies voor een sauna die jouw dromen waarmaakt.

2. Kies voor een regendouche met bad
Als je een ruime badkamer hebt, is er niks comfortabeler dan een groot bad met regendouche. In plaats van een bad kun je natuurlijk ook een jacuzzi met regendouche inbouwen. Zo kun je afwisselend genieten van de beste doucheregen die mogelijk is, of lekker wegluieren in jouw favoriete bubbelbad. Natuurlijk zorg je voor heerlijk ontspannende douchecreme en de lekkerste badschuim.

3. Maak het verschil met een designradiator
Een wellness ruimte in huis beschikt over strakke, platte radiatoren waar handdoeken aan gehangen kunnen worden. Extra handig als je de sauna induikt, want de handdoeken liggen dan voor het grijpen. Een voordeel van een designradiator is ook dat deze minder ruimte inneemt dan de traditionele radiatoren.

4. Creëer intimiteit met passende led-verlichting
Het oog wil ook wat in een wellness badkamer. Kies daarom voor romantische en intieme sfeerverlichting. Met name rode en roze led-lampen zijn sfeerverhogenden brengen je mentaal helemaal tot rust. En natuurlijk wil je jouw partner in de badkamer in extase kunnen brengen.

5. Kies voor praktische badmeubels
Een badkamer die je wilt omtoveren tot een wellness paradijs, moet genoeg opbergruimte hebben. Zodat je al jouw wellness producten goed kwijt kunt en snel kunt pakken als je ze nodig hebt.