tijdelijke huisvesting

Op zoek naar tijdelijke huisvesting voor naast een bouwproject?

Ben je aan het verbouwen? Dan kun je een behoorlijke overlast krijgen. Vooral met een grote verbouwing, dan is het zelfs mogelijk dat je je woning moet verlaten. Of misschien laat je wel een volledig nieuwe woning bouwen? Je zult in de tussentijd toch onderdak moeten hebben. Aangezien de woningnood hoog is, kan het lastig zijn om een tijdelijke woning te vinden. Een oplossing is dan om tijdelijk in een tent van Kontent Structures te wonen.

Tijdelijk wonen in een tent?

Waarschijnlijk zul je je wenkbrauwen even fronsen als je denkt aan het wonen in een tent. Maar denk niet aan een kampeertent, maar aan een grote professionele tent, dat niet onderdoet voor een stabiele woning. De tent heeft stevige en hoge wanden en is voorzien van een hellend tentdak. Het is dus helemaal niet behelpen, maar je kunt hier gewoon leven zoals je al gewend was. Als jij naast je bouwproject nog ruimte over hebt, dan is daar gemakkelijk een tent op te bouwen. Zo houd je altijd toezicht op je bouwproject en daarnaast leef je zeer comfortabel.

Zo lang als jij wilt

Tentenverhuur kan zolang jij de tent nodig hebt. Dit kan enkele dagen zijn, enkele weken of zelfs maanden. Zo ben jij de gehele periode dat je bouwproject bezig is, gegarandeerd van een goede en comfortabele leefruimte en kun je je dagelijks leven gewoon voortzetten. En het voordeel dat de tent naast je bouwproject staat is dat je niet naar een verre afstand hoeft te verhuizen.

De kadertent

Voor tijdelijke bewoning naast je bouwproject is de kadertent de meest gemakkelijkste oplossing. De tent heeft een frame uit aluminium dat wordt voorzien van stevige zijwanden en dakzeilen. Het is een zeer stevige constructie dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Er wordt een stevige vloer waterpas gelegd die direct te gebruiken is of waarover je een vloerbedekking kunt leggen. De grootte van de tent bepaal je zelf, maar de afmetingen starten in zowel de lengte en breedte bij 5 meter tot wel 30 meter. De hoogte van de tent is minimaal 3 meter.

Extra opties

Omdat de tent dient als tijdelijke woonruimte is het handig als je kunt beschikken over extra opties, zoals tentverwarming om de ruimte behaaglijk warm te krijgen en te houden en airconditioning voor de hete dagen. Ook kun je een tent huren die voorzien is van extra ramen of (dubbele) deuren.