NATUURSTEENvakman.nl: De hardsteen vensterbank specialist!

Raamdorpels, buitendorpels, gevelplinten, muurafdekkers en vensterbanken voor binnen kopen bij NATUURSTEENvakman; Topkwaliteit (echt) Belgisch hardsteen, maatwerk in eigen natuursteen zagerij, de beste online prijs & snel in huis. Daar kunt u vanuit gaan! En hier vertellen wij u uiteraard graag meer over.

Een donker of licht gezoete vensterbank van Belgisch hardsteen?

Vensterbanken voor binnen kopen bij NATUURSTEENvakman is eenvoudig en vooral ook voordelig. Wij bieden een uitgebreide collectie met diverse natuursteen soorten en ook composiet. In het geval van hardsteen moet er een keuze gemaakt worden tussen donkergezoet of (licht) gezoet. Met een hardstenen vensterbank kiest u voor topkwaliteit materiaal, een natuurlijke uitstraling & een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal (de echte Belgische hardsteen) voor de beste prijs.

Bij Belgisch hardsteen wordt gesproken over ‘(licht / blauw) gezoet’ en ‘donker gezoet’. In principe is de afwerking van het product volledig gelijk, het grote verschil zit hem primair in de kleur van uw vensterbank. De term ‘zoeten’ betreft de laatste stap in het schuurproces van Belgisch hardsteen. Zoeten zorgt voor een gladde en matte afwerking van het oppervlak. Dit is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen. Donker gezoet Belgisch hardsteen neigt meer naar antraciet als basiskleur. Deze kleurgradatie wordt gerealiseerd door een verschil in korrelgrootte tijdens het schuurproces van het Belgisch hardsteen.

Ook bij onze hardsteen dorpels en plinten (voor binnen) kunt u kiezen uit deze varianten. En natuurlijk kunt u hierbij ook kiezen voor de hardsteen look composiet variant, deze is bijna niet meer van het echte hardsteen (donkergezoet) te onderscheiden en op het gebied van prijs een stuk voordeliger.

Gaat u voor een ‘buiten product’ en wilt u bijvoorbeeld een raamdorpel Belgisch hardsteen bij NATUURSTEENvakman.nl bestellen, of een buitendorpel, gevelplinten, muurafdekkers, of een paalmuts, dan bieden wij alleen (licht) gezoet Belgisch hardsteen aan. De reden hiervoor is vrij simpel, door de weersinvloeden zal een donkergezoet product al snel weer richting de kleurtint van licht gezoet gaan.

Twijfelt u nog maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm, alle Belgisch hardsteen varianten zijn mogelijk! Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!