Moderne zwarte trapleuningen, altijd op maat! 

Het is de trend van dit moment; Een stoere & moderne (mat)zwarte trapleuning van LEUNINGvakman. Ideaal voor een modern interieur en een echte eyecatcher in uw gang. 

Bij LEUNINGvakman.nl bestelt u een mooie maatwerk trapleuning in de zwarte kleurtint RAL-9005 eenvoudig & voordelig online. Hier vertellen wij u graag meer over!

Compleet op maat, in eigen beheer.

U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment bestaande uit diverse leuningen, gecombineerd met diverse leuninghouders. Voor welke trapleuning + houders combinatie u uiteindelijk ook kiest: Onze leuningen worden altijd – volledig in eigen beheer – op maat vervaardigd. De leuning wordt in de juiste lengte gezaagd, voorgeboord (t.b.v. montage van de houders) en de uiteinden worden naar wens afgewerkt. Vervolgens wordt een hoogwaardige zwarte poedercoating aangebracht in gitzwart. Deze zwarte poedercoating wordt professioneel aangebracht, waarbij u verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat. Op het gebied van coating kunt u kiezen voor een matzwarte fijnstructuur poedercoating en een gladde poedercoating, die iets donkerder oogt en ook wat meer glanst (matglans). Vervolgens wordt de leuning door onze eigen transportdienst opgehaald, uitgebreid gecontroleerd, stevig verpakt en snel bij u thuis bezorgd. Altijd een prachtige leuning dus, met zorg & oog voor detail voor u op maat vervaardigd door ervaren vakmannen. 

Ook met buiging?

Ohja zeker, de meeste leuningen kunnen incl. buiging bij ons besteld worden. Bent u in het bezit van een gebogen trapleuningen en wilt u deze – qua vorm – het liefste 1-op-1 gelijk houden bij de nieuwe leuning? Geen enkel probleem! Het merendeel van onze online collectie trapleuningen kunnen wij voorzien van een buiging op maat. 

Zwarte dragers apart?

Ja ook die vraag krijgen we vaak, vooral mensen die graag een houten trapleuning willen combineren met de zwarte leuningdragers van LEUNINGvakman. We hebben daarom ook een ruime collectie dragers toegevoegd aan onze online collectie, zelfs voor buiten!