rolsteiger

Maak je leven makkelijker door een gemakkelijk te monteren rolsteiger

De verscheidenheid aan type evenementen die je kunt organiseren sinds het huren van die grote loods achter het rangeerterrein vlakbij het centrum van de stad is enorm toegenomen. Waar je voorheen klanten moest bedienen in een soort van conferentiezaal, heeft de nieuwe loods een wereld aan mogelijkheden voor je geopend.

In de afgelopen drie weken heb je nieuwe klanten binnengehaald waarvan je voorheen niet eens van het bestaan van de op de hoogte was. Voor een grote filmproducent organiseerde je vier speciale screening avonden. Je kon een enorm witte doek in huis halen, waarop de nieuwe productie probleemloos werd geprojecteerd. Samen met lokale artiesten werd vorige week een Dance event in je loods georganiseerd waar maar liefst 700 mensen op afkwamen en deze week staat er de presentatie van een nieuw type zweefvliegtuig op het programma. 

Nieuwe klanten zorgen voor nieuwe uitdagingen

Al met al staan deze verschillende soorten klanten garant voor een permanente uitdaging. Zo dienen belichting en geluid op een degelijke wijze te zijn geregeld en dien je je langs alle hoeken van de loods goed te kunnen bewegen. Het zijn allemaal aspecten waar je eigenlijk van te voren niet echt rekening mee had gehouden. Tijdens de afgelopen evenementen heb je veelal met ladders kunnen redden. Alleen voor het dance event heb je een schaarlift moeten huren, omdat er het nodige aan belichting aan het dak moest worden geïnstalleerd. 

Dat laatste was naast erg makkelijk toch ook behoorlijk prijzig. En om in de toekomst geld uit te kunnen sparen ben je aan het kijken naar de mogelijkheden om een goedkope rolsteiger kopen.  Aluminium rolsteigers bestaan uit verschillende onderdelen die je gemakkelijk en snel kunt monteren. Op deze manier kun je probleemloos tot de door jouw gewenste hoogte komen om daar veilig en comfortabel te kunnen werken. 

Rolsteigers zijn te verkrijgen tussen de vier en veertien meter, zodat je er zeker van kunt zijn dat ook de door jouw gewenste maat beschikbaar is. Met een aflopend dak  in de loods heb je een uiteenlopende hoogte tussen 9 en 12 meter, dus kiezen voor de laatste lijkt vanzelfsprekend. Gelukkig zijn de rolsteigers makkelijk in hoogte te verstellen dus aan het gebruiksgemak hoeft het niet te liggen.