led tl verlichting

Je wilt een goede lichtbron in je magazijn die bovendien ook nog eens kostenbesparend is. LED Tl buizen zijn dan de ideale oplossing!

Je hebt besloten om het magazijn van je zaak eens goed onder handen te nemen. Het is inmiddels weer een paar jaar geleden dat je deze van degelijk onderhoud hebt voorzien en je merkt dat er verschillende aspecten aan de ruimte aan vernieuwing nodig zijn. 

Een van de belangrijkste dingen die je wilt veranderen is de verlichting. Om goed licht te hebben in de ruimte, heb je daar voorheen TL-buizen laten ophangen, maar je merkt dat deze niet meer van deze tijd zijn, een behoorlijke energierekening ten gevolg hebben en niet zo lang meegaan als je eigenlijk zou verwachten. 

Daarom heb je eens goed gekeken naar de voordelen van een Led TL Buis. Het overstappen van de klassieke TL buis naar Led TL buizen heeft nogal wat voordelen blijkt. Zo zijn de LED  tl buizen een stuk voordelig voor je maandelijkse energierekening dan de klassieke tl buizen. Je kunt al snel zo’n 50 tot 65% besparen op je energie uitgaven. Daarnaast hebben LED Tl buizen een bijzonder lange levensduur. Het is je al vaker gebeurd dat de oude TL buizen beginnen te flikkeren en vervolgens met moeite nog aan en uit gaan. LED tl buizen hebben daarentegen een levensduur van wel 50.000 branduren. 

Er zijn behoorlijk wat voordelen van LED TL buizen boven traditionele TL verlichting

Bovendien kun je led tl buizen probleemloos gebruiken voor hoge plafonds, precies wat je nodig hebt voor in je magazijn. Ze geven direct vol licht en flikkeren niet, iets wat zeker belangrijk is voor de mensen die de hele dag in de weer zijn met het verplaatsen van producten. Flikkerende Tl Buizen zijn een bron van ergernis en je hebt al eerdere gemerkt dat je personeel een stuk chagrijniger wordt als je verlichting hapert en continue flikkert. 

Gelukkig kun je nieuwe LED TL lampen vaak probleemloos installeren in bestaand armatuur. Als hier starters in zitten, dan is het aan te raden deze te verwijderen en te vervangen door de starters die standaard worden geleverd bij de aankoop van LED TL buizen. Na het plaatsen van deze starters kun je de nieuwe LED Tl buizen eenvoudig in de armatuur plaatsen en gelijk aan de slag. Heb je echter armaturen zonder starters, dan dien je deze wel te openen en vervolgens te installeren. Dit kan echter binnen een paar minuten gedaan worden en voordat je er erg in hebt, kun je je hele magazijn probleemloos van nieuwe verlichting voorzien!