Haal je pakketje 24/7 op in eigen flat of bedrijfsgebouw 

Pakketbezorging is tegenwoordig booming. Mensen ontvangen vaker pakketjes dan post. Toch gaat het nog té vaak gepaard met een gemiste bezorging en een ongewenst afhaalbewijs. De teleurstelling is dan groot. Gelukkig heeft postkast-specialist Vankan Dronten dé oplossing voor appartementsgebouwen en bedrijven: maatwerk postkasten met pakketautomaten. 

Bewoners of medewerkers van het pand kunnen online bestellingen contactloos laten afleveren in de pakketkast in de centrale entree van hun gebouw. Vervolgens wordt er een digitaal afleverbewijs verstuurd, waarna het pakketje op elk gewenst tijdstip opgehaald kan worden. Zo wordt er nooit meer een pakketje gemist en kan er zelfs ‘s nachts bezorgd worden.

Maatwerk postkasten voor ieder pand

De slimme pakketkasten zijn veilig, sterk en worden volledig op maat gemaakt waardoor ze geschikt zijn voor elk woon-, bedrijfs- en recreatiegebouw. Ze zijn geheel naar eigen wens in te richten: met meerdere brievenbussen en één pakketkluis, met alleen maar pakketkluizen of met een combinatie van diverse formaten post- en pakketvakken. Bovendien kan er een videodeurbelsysteem of belpaneel aan de maatwerk postkasten toegevoegd worden, zodat bezoekers aan kunnen bellen om toegang tot een gebouw te krijgen. Ook kun je kiezen voor een gravering of bedrukking op de kast.

Montage van de maatwerk postkasten

De maatwerk postkasten worden geprefabriceerd, wat betekent dat ze in een productiehal worden gebouwd. Hierdoor hoeven de kasten alleen nog getransporteerd te worden en zijn ze gemakkelijk in te bouwen op locatie. Zo kunnen ze vrij op een erf staan, maar ook tegen een muur of zelfs in een kozijn of portiek worden gemonteerd. Om zoveel mogelijk integratie met de omgeving te bewerkstelligen, zijn de maatwerk postkasten beschikbaar in diverse hoogwaardige materialen, kleurvariaties en bekledingsdesigns. Eventueel kan de kast op een later tijdstip probleemloos mechanisch en elektronisch worden uitgebreid.

Vankan Dronten

Vankan Dronten ontwerpt, fabriceert, levert, monteert en onderhoudt al meer dan 45 jaar postkasten, zowel standaard als volledig op maat. Om maatwerk postkasten te kunnen aanbieden, werkt Vankan met gespecialiseerde architecten die alle wensen omzetten naar een passend design. Vervolgens gaan de experts op zoek naar het ideale materiaal en de juiste kleur, zodat de kast perfect bij het gebouw past. Gekwalificeerde monteurs fabriceren, plaatsen en onderhouden de postkast. Vankan Dronten is er voor nieuwbouw of renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw zoals fabrieken, kantoren, scholen en opslagruimtes.