emmers

Emmers voor de verpakking van ieder product

De verpakking is het visitekaartje van een product en organisatie. Bij diverse producten is de verpakking zelfs noodzakelijk voor het gebruik en vervoer van het product. Denk bijvoorbeeld aan verf, zonder emmer om de verf heen gaat er toch echt wat mis. Ben jij op zoek naar kwaliteit emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een passende partij voor jou. Zij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, in welke markt je ook maar werkt. Het kan dus alle kanten op van dierenvoeding tot aan bouw, van chemie tot aan food. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Keuze in kleur en vorm

Bij Dijkstra Plastics vind je een groot aanbod aan emmers. De emmers zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De grijze emmers zijn produceert uit gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor verschillende sectoren. Ze hebben ook diverse vormen te koop, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag in een andere vorm of kleur wilt hebben, dan kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluit bij jouw bedrijf en wensen.

Track and trace jouw product

Voor de emmers van Dijkstra Plastics hoef je naar buiten. Je kunt ze namelijk eenvoudig online bestellen vanuit het comfort van je eigenhuis. Ze hebben een groot en divers assortiment, dus voor ieder wat wils. Als je op een werkdag voor 15.00 besteld, worden de emmers binnen twee werkdagen geleverd. Ook krijg je een track en trace code waar je je bestelling mee kunt volgen. Dan weet je wanneer je pakket er aan komt.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of op zoek bent naar advies, neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Ze zijn via de mail te bereiken en ook via de telefoon. Ze helpen je graag, dus neem gerust contact op. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op hun site als je meer wilt weten.