Een gerichte collectie stalen buizen voor binnen & buiten. 

Stalen profielen van STAALvakman.nl; Altijd op maat, eenvoudig online & snel in huis! In uw zoektocht naar staalprofielen voor uw project, is de kans groot dat wij u gericht van dienst kunnen zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij wat meer over populaire product categorieën binnen onze collectie, ditmaal gaan wij wat dieper in op onze collectie buizen. 

De collectie

Wij voeren een gericht assortiment buizen van staal, waarbij we de meest gebruikte afmetingen opgenomen hebben in onze online collectie. Een standaard buis betreft kd-staal, oftewel koudgewalst staal. KD-staal wordt ook wel eens blank staal genoemd en is t.o.v. “warm staal” wat sterker & stugger, lichter van kleur en heeft een strakker (gladder) oppervlak. Naast de buizen van blank staal – voor binnen – bieden wij ook een gerichte collectie buizen voor buiten, oftewel gegalvaniseerde buizen. Deze zijn gegalvaniseerd, oftewel voorzien van een zinklaag, die de buis extra beschermt tegen roestvorming. Gaat u het buisprofiel buiten toepassen, dan adviseren wij altijd om te kiezen voor een gegalvaniseerd profiel. 

In een lengte op maat, tot op de mm.

Alle staal buizen van STAALvakman worden – in onze eigen zagerij – in de door u gewenste lengte gezaagd. De minimale lengte is 10 cm en de maximale lengte is 600 cm, alle tussenliggende maten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen, zelfs tot op de mm nauwkeurig. Op de product detailpagina van ieder profiel kunt u de gewenste lengte van de buis eenvoudig (in centimeters!) invoeren. Vervolgens wordt de exacte prijs direct berekend & vertoond, waarna u het product eenvoudig online kunt bestellen, simpel as that! Ieder profiel dat de deur uitgaat, wordt op maat vervaardigd & nog altijd snel bij u thuis bezorgd. Wilt u meer weten, neem dan snel een kijkje op onze website. Bent u op zoek naar een profiel dat niet binnen onze online collectie terug te vinden is, stuur dan even een mailtje. De kans is groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn!