Balken voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

Houten balken voordelig online: HOUTvakman.nl! Bij HOUTvakman.nl vindt u een gericht assortiment houten balken, waaronder balken van eiken, douglas en vuren. Wij begrijpen heel goed dat de factor prijs, zeker bij directe online bestellingen, een cruciale rol speelt bij uw keuze voor een (hout) leverancier. Vandaar dat wij een duidelijke focus gelegd hebben op een scherp prijsbeleid. Echter hebben wij scherpe prijzen gecombineerd met de 3 andere primaire online factoren; Leversnelheid, Maatwerk & Service. Onderstaand een korte toelichting waarom u balken op maat bij HOUTvakman.nl zou moeten bestellen!

Alles in eigen hand, dus een scherpe prijs!

Laten we vooropstellen dat wij scherpe prijzen hanteren. HOUTvakman.nl is met name gespecialiseerd in tuinhout, waarbij douglas en eikenhout (zowel geschaafd als fijnbezaagd) onze speerpunten zijn. Met een gericht assortiment, een eigen voorraad, houtzagerij en team vakmannen kunnen wij niet alleen snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u op houten balken goedkoper, zeker niet (haaks) op maat gezaagd. En Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen.

Veel online aanbieders zijn afhankelijk van derde partijen voor zowel voorraad als maatwerkdiensten. Wij hebben hierbij het voordeel over een eigen zagerij (met ervaren vakmannen) te beschikken. Daarnaast kopen wij grote hoeveelheden eiken ‘ruw’ in en vervaardigen dit zelf tot ‘fijnbezaagde’ eiken balken. Op deze manier kunnen wij bij inkoop een scherpe(re) prijs hanteren dan veel van onze collega’s en ook is er een schakel m.b.t. het zagen uitgeschakeld. Dit levert direct een flink bedrag op dat wij niet kwijt zijn en dus ook niet hoeven door te berekenen richting de consument, u dus!

Snel geleverd, ook maatwerk!

En bent u op zoek naar een specifieke maat, of juist een specifieke bewerking, dan is de kans groot dat wij dit voor u kunnen realiseren. De balken van vuren, zowel de onbehandelde als de geïmpregneerde balken, zijn te bestellen in diverse lengtecategorieën, maar de fijnbezaagde balken van douglas en eiken kunnen wij u op de centimeter nauwkeurig haaks afgezaagd aanleveren, en hierin zijn wij echt uniek! Deze Maatwerk handeling kunt u bij de meeste afmetingen fijnbezaagde balken ook direct online mee bestellen. Eiken, vuren en douglas balken bij HOUTvakman.nl: Top prijs, top kwaliteit en snel in huis. En bent u op zoek naar specifiek maatwerk? Dan werken onze medewerkers graag een gericht voorstel uit!