Aluminium profielen op maat bij ALUMINIUMvakman.nl.

Een bouwproject zonder aluminium is bijna niet meer voor te stellen, vandaar dat wij u graag wat meer over ons – en onze collectie aluminium profielen – vertellen! Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u eenvoudig online een aluminium profiel. Een aluminium buisprofiel bij ALUMINIUMvakman bijvoorbeeld is tot op de mm nauwkeurig op maat te bestellen in een lengte van 10 cm tot 600 cm. Daarnaast kunnen alle ‘niet ronde’ profielen direct online in verstek gezaagd besteld worden, wel zo handig! 

Altijd het juiste profiel voor uw bouwklus!

Aluminium profielen zijn populair, zowel voor constructieklussen als voor het strak afwerken van een interieurproject. Bij ALUMINIUMvakman.nl vind je de meest gebruikte profielen – en per profiel de meest gebruikte afmetingen – verzameld binnen een gerichte online collectie. 

Al deze profielen bestel je eenvoudig online in een lengte op maat. Hierbij kun je een profiel van 10 cm tot en met 600 cm lang op maat bestellen, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo begin je direct aan jouw bouwklus met de juiste profielen perfect op maat, wel zo prettig!

Eenvoudig online bestellen.

En hoe werkt bestellen nou precies? Laten we dit toelichten met een voorbeeld. Stel je wilt een aluminium koker op maat bij ALUMINIUMvakman.nl bestellen. Dan begin je bij de ‘categorie’ aluminium kokers. Hierbij kun je ‘alle kokers’ bekijken, maar ook een selectie van alle vierkante of alle rechthoekige kokers. Vervolgens selecteer je de juiste afmeting – eventueel met gebruik van onze handige filterfunctionaliteiten – en klik je door naar de productpagina van de gewenste kokerafmeting. Op deze pagina kun je de gewenste lengte invullen – in cm – waarna de prijs direct berekend & vertoond wordt. Het afronden van de bestelling doe je in een beveiligde https omgeving. Vervolgens nemen wij contact met jou op om een passende leverdatum in te plannen. Fluitje van een cent dus!