Optimale privacy in de tuin met een beton schutting

Voor de juiste privacy in de tuin, kies je voor een betonnen schutting. Een betonnen schutting is een schutting die echt compleet afgesloten is. Wanneer je de beton schutting op de juiste wijze verwerkt, zijn er geen openingen zichtbaar. Hierdoor worden de beton delen van een schutting ook vaak gebruikt om een tuinhuisje te creëren. Verder is het beton ook geluidswerend en kun je de betonplaten opstapelen tot maar liefst 280 centimeter (!) hoog bij een beton schutting. De beton schutting is veruit de beste schutting voor de juiste privacy. Bestel tegen de laagste prijsgarantie de beton schutting online bij Schutting33.nl. Je kunt online direct een prijs berekenen door jouw gewenste maten in te voeren en je kunt ook meteen online gaan bestellen.

Kies voor een moderne beton schutting

Tegenwoordig is een beton schutting helemaal niet zo karakterloos meer. Je kunt ervoor kiezen om een moderne beton schutting in huis te halen. Dit doe je door te kiezen voor een modern motief en een bijpassende RAL-kleur. Vroeger kon dit niet bij een schutting van beton wat zorgde voor een saaie uitstraling. Een beton schutting wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen en begint dan ook een van de populairste schutting soorten in Nederland te worden. Een moderne beton schutting zorgt ervoor dat je tuin opfleurt en de resultaten zijn dan ook uitstekend. Naast een unieke look en de juiste privacy, zijn de beton schuttingen ook onderhoudsvrij en erg goedkoop leverbaar. Wacht dus niet langer en kies voor een beton schutting voor als tuinafscheiding in de tuin.

Monteren

Wanneer je de beton schutting op de juiste wijze zelf wilt gaan monteren, raden we je aan om dit met handleidingen te doen. Op Schutting33 heb je montagehandleidingen die je uitleggen hoever een betonpaal de grond in moet, het meten van de juiste afstand tussen de palen, de juiste manier van het verwerken van de betonplaten en nog veel meer. Let op, de betonplaten als zowel de palen zijn enorm zwaar. Wanneer je het zelf wilt monteren, doe dit met minimaal 3 personen. Ook kun je kiezen om de montage door een montageteam te laten verrichten. De beton schutting monteurs hebben ervaring en kunnen de beton schutting dan ook eenvoudig voor je monteren.